Как да бъдеш неудържим?

Как да бъдеш неудържим?
За да имаш някакъв успех трябва наистина да бъдеш неудържим. Трябва да имаш този пламък в очите, който все едно казва „Аз съм тук за да успея. Успеха е всичко което искам и провала не е вариянт“. Но как?
Аз лично съм го изпитал на гърба си. Само ще кажа, че първия ден коментарите бяха “ Този пък знае ли защо въобще е тук.“, „Май няма да го бъде.“ Само след един месец коментарите бяха от сорта „Този човек е машина, няма спиране“. Дори самия аз се изненадах от резултата.
Та какво доведе до тази трансвормация само за един месец?
Отговорът е да се отдадеш на това да бъдеш по-добър в това което правиш всеки ден. Не зависимо какво ще е спорт, работа, бизнес, семейни взаимоотнушения или каквото и да е. Направи така, че днес да си по-добър от вчера. Всеки ден вдигай летвата. Ако си спортист днес тичай 10 минути повече от вчера или направи допълнителна тренировка. В работата научи нови умения бъди по-любезен и т.н. В бизнеса направи няколко продажби повече. В семейството разговаряй повече с близките, опитай се да ги разбереш и т.н. Надскачай себе си всеки ден. Важното е днес да се представиш по-добре от вчера.
Какви усилия ти коства?
Наистина това е само нагласа на психиката. Нищо повече. Не е някакъв къртовски труд който те съсипва в края на деня. Не се изискват да првиш чудеса от храброст. Усилията от ден първи са абсолютно същите като ден 30. Не е истина колко може да постигне човек само с една фина настройка на психиката.
Тук състезанието не е ти срещу другите, състезанието е между теб и теб. По този начин елиминираш конкурентите. Не те интересуват какви са и какво правят.
Като упражнение като ставаш сутрин си казвай „Днес ще бъда по-добър от вчера.“ И ГО НАПРАВИ. Предизвикай себе си за 30 дни, за да видиш резултатите.
След 30 дни няма да разпознаеш човека който си бил в началото.
Успех !

Вашият коментар

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

Нагоре ↑