About

За кого е този блог ?

Този блог е за хора които искат да успяват, за мечтатели, за хора с цели. Ще научите неща, които могат да ви помогнат да сбъднете мечтите си. Успеха е пътешествие за което са необходими умения, както физически така и психически. Тук ще научите как да придобиете тези умения. Ще разбиваме клишета както за УСПЕХА така и за ПРОВАЛА, които са вкоренени в психиката на повечето хора. Този блог ще отговори на някои фундаментални въпроси за успеха и провала. Може би когато четете ще изникнат някои въпроси. За тази цел ще оставя e-mail-a си, ще се радвам да пишете.

За кого не е този блог ?

Този блог не е за хора, които мислят че знаят всичко. Не е за хора които казват „Аз вече ги знам тея работи.“. Ако има такива хора запитайте се „Прилагате ли тези неща в живота си?“ и „Какви са резултатите?“ Ако отговорът на един от двата въпроса е незадоволителен значи има какво да учите.

Този Блог Не е за позитивно мислене, това е блог ориантиран към резултати. Само резултатите са от значение за успеха. Мисленето не променя нищо, действията са от значение. Разбира се трябва правилна нагласа, но резултата е това което ни интересува най-много?

Така нека да започнем пътят към УСПЕХА ?

За контакти ceckos@abv.bg .

И нека УСПЕХЪТ бъде с вас !!!

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑